duminică, 28 martie 2010

Pentru Oana

Numele ei este Oana Gîdea şi are nevoie de noi. De ce?
Pentru pe 5 martie a fost lovită (pe trecerea de pietoni!) de un autoturism şi proiectată într-o altă maşină care venea din sens opus. Oana a suportat o lovitură la cap şi a avut nevoie de o operaţie care a ţinut 6 ore pentru a-i fi scos cheagul de sânge format.Timp de peste o săptămână a fost în comă. Între timp şi-a mai revenit puţin, deşi inca respiră cu ajutorul unei traheotomii.
Pentru ca urmările pe termen lung să fie minime, Oana are nevoie de recuperare la o clinică în Germania, recuperare care va dura cel puţin 3 luni şi care costă în jur de 60 000 de euro(adica aproape 250.000 Ron sau 2 miliarde si jumatate in lei vechi) , sumă de care părinţii ei nu dispun, deşi sunt gata să renunţe la economiile lor de-o viaţă. Şi aici intervenim noi.
Părinţii ei au deschis un cont:
Banca: Raiffeisen Bank
Sucursala: Aviaţiei
Titular cont: Ion Gîdea
RO83RZBR0000060012422077
Oana are dreptul să crească, are dreptul la o viaţă normală, dar noi, copii fiind, nu putem decât să cerem ajutor celor mai mari, mai buni, mai capabili de a o ajuta.

Dacă nu aveţi posibilitatea de a depune bani în acest cont, măcar daţi mai departe unul dintre următoarele linkuri:

http://geo-ristea.blogspot.com/2010/03/pentru-oana-part-2.html
http://oana-balan.blogspot.com/2010/03/oana-un-copil-care-trebuie-sa-creasca.html
http://childhoodisnotforever.blogspot.com/2010/03/pentru-oana.html
Pentru detalii: lon3ly.butt3rfly@yahoo.com , georgy_mary_1994@yahoo.com




Edit: Oana nu mai pleaca in Germania. In schimb, face recuperare acasa cu 3 doctori care, bineinteles, trebuie remunerati. In concluzie, donatiile sunt in continuare binevenite.

Edit 2: Oana e in Germania de ceva timp, urmand sa fie operata in curand pentru a doua oara. Multumiri celor care au inteles ca fiecare om are dreptul la speranta, deci multumiri celor care au donat. Totusi inca este nevoie de bani pentru recuperare. Deci donatii, donatii, donatii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu